Eingeschränkter Support in der Zeit vom 22.Dez bis 05. Jan 2014
In der Zeit vom 21.12.15 bis 03.01.16 arbeitet unser Büro in Münster mit einer Minimalbesetzung. Bitte haben Sie Verständnis dafür, wenn Bestellungen und die Beantwortung von Supportanfragen in dieser Zeit länger dauern, als Sie es von uns gewohnt sind. In vielen Fällen hilft auch unser Support-Center weiter....
Wir wünschen Ihnen und Ihren Familien ein frohes Weihnachtsfest, sowie einen guten Rutsch ins neue Jahr.

 

Support Anfrage: Site failed to load properly due to outdated chromium browser

Beschreibung

Site kiosk uses chromium 59, which is a year and half out of date. How can I update that to the latest chromium version? I know you guys use CEF, and latest version of CE is at chromium 70. This is blocking our production deployment.

Antwort: (4)

Re: Site failed to load properly due to outdated chromium browser 01.11.2018 14:54
Unfortunately, there is not a way to manually update the Chromium browser within Sitekiosk. However, there should be an update to the browser with the pending release of our next version of Sitekiosk 9.7. I believe the version it is being updated to is CEF 66. In the mean time, are you able to use the IE browser option to display what you need to display?
Re: Site failed to load properly due to outdated chromium browser 01.11.2018 15:24
Thanks for the update. IE has other challenges. I think Chrome 66 is going to get us there. What's the timing for the 9.7 release?
Re: Site failed to load properly due to outdated chromium browser 02.11.2018 15:49
Another possibility (until the 9.7 is released) might be to change the user agent:

http://devblog.provisio.com/post/2017/02/20/Changing-the-User-Agent-of-the-SiteKiosk-Windows-Chrome-Browser.aspx

You can try using the user agent from the current version of Chrome and see if this might work for you:
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/70.0.3538.77 Safari/537.36

as far as an ETA for 9.7, it should be within the next few months pending testing.
Re: Site failed to load properly due to outdated chromium browser 02.11.2018 18:33
The problem is there are bugs in Chrome 59 that's causing our site to not load. So changing user Agent string won't help in this case. Is there no other way to fix this? waiting a few months isn't really an option for us at this point.