Company Christmas Holidays
North American Headquarters in Miami, USA: Dec 25, 2015, Jan 1st 2016
European Headquarters in Muenster, Germany: Dec 21, 2015 until Jan 03rd 2016
Limited support is available during this period.
We at PROVISIO wish you Merry Christmas and a Happy New Year!

 

Support Request: No Content on chrome-browser after update

Description

We updated our platform today, after updating the chrome browser used in the configuration doesn't display any content.
For testing purposes we used google.com as source.
IE displays the website correctly
Chrome displays a black image.

Please help

Answer: (3)

Re: No Content on chrome-browser after update 12/17/2018 2:09 PM
Hello,

There is no known issue and of course SiteKiosk was tested on all supported operating systems with various websites.

Does it work when creating a new configuration where you only set password and start page URL?
If not, is there a difference between “Start Once” and “Auto Start” mode?
What information is given in the SiteKiosk log at the time it doesn’t work?

Regards,
Michael Olbrich
Re: No Content on chrome-browser after update 12/17/2018 3:25 PM
Hi Michael,

Does it work when creating a new configuration where you only set password and start page URL?
Tried this, output was the same: Black screen

If not, is there a difference between “Start Once” and “Auto Start” mode?
Also tried this, with the same results.

What information is given in the SiteKiosk log at the time it doesn’t work?
Log information:
Clear cache
Cookies deletion
etc.
system information
Navigation: https://www.google.com/

Still the image is black no output what so ever.

Regards,
Re: No Content on chrome-browser after update 12/17/2018 4:48 PM
Hello,

In regards to the log file information that you posted SiteKiosk was started with www.google.com

You may send the following files and information to support-europe(at)provisio.com that we can check and try to reproduce it:
- SiteKiosk configuration (…\SiteKiosk\Config\YourConfig.skcfg)
- The current SiteKiosk log (…\SiteKiosk\Logfiles) with the information at which time the problem occurred
- A ZIP of the file “SiteKioskNG.log” from the folder “C:\Users\SiteKiosk\AppData\Local\Temp” + The information at which date & time the problem occurred in Auto Start Mode.
- The information which Windows version you use
- The information if the computer is registered to a Domain (with policies added)
- The information which other applications are installed (you may add a screenshot of the “Programs and Features” list).

Regards,
Michael Olbrich